Marco Aarnink in de schijnwerpers bij tweede SOM-event

De man die vanaf zijn zolderkamer een miljoenenbedrijf opzette

Er komt weer een nieuwe editie van ons eigen SOM-event aan! Na olympisch kampioen Mark Tuitert, staat er ook nu een inspirerende gastspreker op het programma. Op 28 november betreedt Marco Aarnink het podium om ons mee te nemen in zijn inspirerende ondernemersverhaal. 

Na het succes van het allereerste SOM-event, kon een nieuwe editie natuurlijk niet uitblijven. En dus zijn we heel blij dat we mogen aankondigen dat we in november ons tweede event organiseren! “Als ik eerlijk ben, sta ik nog steeds versteld van onze fantastische eerste editie”, zo blikt SOM-uitgever Martijn Jansman terug. “Het was echt heel tof om met al die verschillende ondernemers bij elkaar te zijn. De reacties waren heel enthousiast en ook gastspreker Mark Tuitert viel goed in de smaak. Als schaatsliefhebber vond ik het fantastisch om deze olympisch kampioen te mogen verwelkomen. Hij had een ijzersterk verhaal dat hij vol enthousiasme vertelde. Hij maakte het event helemaal compleet. Alles bij elkaar opgeteld konden we maar één ding concluderen: het SOM-event verdient een tweede editie”, zo vertelt Martijn trots.

Bij een nieuwe editie hoort natuurlijk ook een nieuwe gastspreker en we zijn heel blij dat rasondernemer Marco Aarnink het podium gaat betreden. “Bij het vorige SOM-event heb ik wat navraag gedaan bij andere ondernemers”, zo vertelt Martijn. “Natuurlijk met de vraag of zij het event net zo tof vonden als ik, maar ook welke spreker zij graag wilden zien op een volgend SOM-event. Daar kwam de naam van Marco vaak naar voren. Zijn ondernemersverhaal is natuurlijk ontzettend inspirerend.”

Miljoenenbedrijf 

Vanaf zijn zolderkamertje bouwde Marco aan Drukwerkdeal.nl. In 2014 verkocht hij zijn miljoenenbedrijf en dat maakte hem een van de rijkste jonge ondernemers van ons land. Marco is nu alweer bezig met een nieuw succesproject: print.com. “Hij heeft twee succesvolle bedrijven uit de grond weten te stampen, dus ik ben wel heel benieuwd naar zijn strategie. Daarnaast heeft hij natuurlijk waargemaakt waar elke ondernemer van droomt: je bedrijf verkopen voor heel veel geld. Het maakt me trots dat zo’n succesvolle ondernemer ‘gewoon’ uit Deventer komt. Hij past in ieder geval perfect in het SOM plaatje.” De tweede editie van het SOM-event vindt plaats op donderdag 28 november in Bij Lampe. Om 16.00 uur staat de koffie klaar en kan de zaal rustig vollopen. Vanaf 16.30 uur mag Marco het podium opstappen. Na zijn verhaal is er nog alle tijd om na te genieten met een borrel. “SOMbassadeurs kunnen gratis naar al onze events”, vertelt Martijn. “Ze krijgen allemaal een mail waarmee ze zich kunnen aanmelden. Geen SOMbassadeur? Ook dan ben je van harte welkom! Voor 25 euro kun je via onze website (somonline.nl) een ticket kopen. Dit geldt ook voor SOMbassadeurs die graag iemand mee willen nemen naar het event. Daarnaast is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om SOMbassadeur te worden! Neem voor meer informatie vooral contact met ons op.”

Klik hier om tickets te bestellen

Delen:

Deel dit artikel!